05-08-06

Instituut voor tropische geneeskunde

Woensdag ben ik naar het instituut voor tropische geneeskunde geweest voor mijn twee laatste inentingen: ACWY meningitis en een herhalingsspuit voor hepatitis A. In januari had ik al vier inentingen gekregen, allemaal tegelijk weliswaar. (voor gele koorts, buiktyfus, polio en hepatitis A)

 

Nu ben ik gisteren ook begonnen met mijn malariakuur. De dokter heeft Lariam, een tablet dat je 1 keer per week moet innemen, voorgeschreven. De bijsluiter is ook wel niet om te lachen!!! Enkele mogelijke bijwerkingen: nachtmerries, hallucinaties, een onverklaarbare angst, depressies, slapeloosheid, koorts,… Deze neveneffecten komen slechts zelden voor, maar als het toch gebeurt moet ik overschakelen op Malarone. Het enige probleem is dat deze pil extreem duur is. Dus gewoon hopen dat ik Lariam verdraag. Tot nu toe heb ik nog geen achtervolgingswaanzin ofzo, dus geen reden om ongerust te zijn.

 

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is,nu moet ik maandag ook mijn wijsheidstanden laten trekken.(onder lokale verdoving  )

12:59 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.